NO ENERGY, NO BEAT

Laat jij glow samen met ons shinen?

Glow brengt de lichtstad op een magische manier tot leven, met Enexis als kloppend hart. Ga maar na: Enexis zorgt voor transformatorhuisjes en duizenden kilometers kabel en leidingen, zodat al die energie op de juiste plek komt. Daarom hebben we op Glow verschillende transformatorhuisjes letterlijk als kloppend hart uitgelicht. Zonder Enexis geen light art, geen waanzinnige projecties, geen photobooths!

Breng jij als monteur, engineer of uitvoerder de magie tot leven? Op Glow, maar ook in het leven van meer dan 3 miljoen huishoudens en bedrijven, die elke dag weer afhankelijk zijn van energie? Kom werken bij Enexis!


Dit is wat je wilt

  1. In het hart van de energietransitie

    Het opladen van devices, Netflixen, koken, je auto opladen: elektriciteit wordt steeds belangrijker. Ons energienet moet hierop aangepast worden. Daar ben jij bij nodig!
  2. De leukste werkgever van Nederland

    Bij Enexis is iedereen welkom en elke mening wordt gewaardeerd. En je krijgt ruimte om jezelf te ontwikkelen. We zien graag dat jij groeit in je kennis en vaardigheden.
  3. Bij ons heb je het goed voor elkaar

    Ga maar na: veel opleidingsmogelijkheden, veel vrijheid in werken op afstand, ruimte om extra verlof te nemen en natuurlijk een uitstekend salaris.
Om deze video te kunnen bekijken moet u eerst alle cookies accepteren.

Interesse in een baan bij Enexis of wil je meer informatie?

Heb je een afgeronde opleiding?
Hoeveel jaar ervaring heb je?