Open dag Junior Academy

Laat je betaald opleiden tot elektromonteur

Junior Academy

Wil jij na de middelbare school een BBL-opleiding doen in Noord-Brabant, werk je graag met je handen en ben jij in september tussen de 16 en 18 jaar? Dan is onze BBL-opleiding tot elektromonteur iets voor jou! 

Tijdens deze Junior Academy wissel je theorielessen op het Koning Willem I College af met praktijklessen op de Junior Academy in Rosmalen. Na drie jaar heb je maar liefst twee MBO diploma’s (niveau 3 elektrotechniek laagspanning en middenspanning) én een vaste baan als elektromonteur bij Enexis!

Open dag 

In september 2024 start er weer een nieuwe klas. Daarom openen we op zaterdag 4 november tussen 10.00 en 17.00 uur onze deuren van de Junior Academy in Rosmalen (Meester Vriensstraat 2, 5246 JJ Rosmalen), zodat je direct kan ontdekken of deze opleiding en het werken in de techniek wat voor jou is!

Programma open dag

  • Rondleiding Junior Academy 
  • Rondleiding door de Enexis bus
  • Ga zelf aan de slag! - ervaar of het werken in de techniek iets voor jou is
  • Ontmoet docenten en studenten en stel je vragen!

na 3 jaar twee mbo diploma's, een rijbewijs en een vaste baan in the pocket

Meld je aan voor Open Dag Junior Academy in Rosmalen 

Ontmoet Enexis

Bij Enexis zorgen we met ons netwerk voor energie in jouw leven. Via duizenden kilometers aan kabels en leidingen onder de grond. En we zijn goed in ons werk, want we zijn met veel trots één van de betrouwbaarste netwerkbeheerders ter wereld. Dat komt door onze medewerkers. Stuk voor stuk aanpakkers. Mensen die niet weglopen voor de grootste uitdaging van onze tijd, maar de schouders eronder zetten. Om de energietransitie te realiseren, hebben we veel nieuwe technische collega’s nodig!

Wil je meer weten over de Junior Academy of alvast contact opnemen met een van de recruiters? Bekijk dan deze pagina. 


Neem contact op met: