Traineeship studenten

Enexis Graduate Program

Het afstudeerprogramma, waar een community van stagiairs samen kennismaakt met Enexis en écht impact maakt

Droom je ervan om jouw afstudeerproject te doen bij een toonaangevend bedrijf dat de toekomst van energie vormgeeft? Bij Enexis krijg je de kans om je kennis en vaardigheden toe te passen op echte uitdagingen in de energiebranche.

In ons afstudeerprogramma werk je aan een opdracht binnen een afdeling, passend bij jouw studieachtergrond en de eisen van de opleiding. Je wordt begeleid door ervaren professionals en krijgt de ruimte om je eigen ideeën te verkennen en te implementeren binnen de kaders die zijn gesteld.

Bovendien bieden we ondersteuning bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling en krijg je de kans om de veelzijdigheid van Enexis te leren kennen. Zo lever je niet alleen een waardevolle bijdrage aan ons bedrijf, maar kun je ook je eigen potentieel maximaal benutten. Ontdek de mogelijkheden voor afstudeeropdrachten bij Enexis op onze website en zet de eerste stap naar een veelbelovende carrière in de energiewereld!

Wil je meer informatie over het Enexis Graduate Program? Kom (digitaal) een kopje koffie drinken met een van onze afstudeerders.

Enexis Graduate Program vacatures

Klaar om jouw carrière naar nieuwe hoogten te brengen? Solliciteer nu en ontdek de verschillende mogelijkheden om je carrière een boost te geven!

Dit bieden wij

  • Impact maken op een van de belangrijkste topics op dit moment: de energietransitie
  • Aandacht voor inhoud, én gezelligheid
  • Stagevergoeding van € 550,- per maand

Vragen?

Heb je vragen over het Young Professional programma? Neem dan contact op met Serdal Guclu via youngtalent@enexis.nl of Lees hier de ervaringen van afstudeerders Heleen & Diederik.