Communicatie Enexis

Communicatie

Vertel het verhaal van Enexis

De communicatiespecialist van de toekomst

Je vertelt het verhaal van Enexis. Werken in het communicatieteam is uitdagend en afwisselend. De ene dag werk je een nieuwe instructievideo, podcastserie, jaarverslag of persbericht, de volgende dag bespreek je de communicatieaanpak voor een evenement of nieuwe strategie. Jij weet als content creator, communicatiespecialist, adviseur of woordvoerder hoe je de boodschap van Enexis overbrengt!

Communicatie Enexis

Drie redenen waarom jij wil werken op de afdeling communicatie van Enexis

 1. Impact maken

  Als communicatieprofessional bij Enexis Groep werk je in de voorhoede van een van de grootste uitdagingen van onze tijd: de energietransitie. Jij weet hoe je onze boodschap helder en duidelijk overbrengt naar klanten, stakeholders en je collega's.

 2. Werken in een team

  Samen met je collega’s zet jij de schouders eronder en is iedereen verantwoordelijk voor de communicatie van een bepaald thema of afdeling. 

 3. Leren en ontwikkelen

  Je krijgt de kans om je kennis en vaardigheden te verbeteren door middel van trainingen en opleidingen. Enexis is altijd in beweging en jij dus ook.

 • Communicatie bij Enexis

  Als communicatieprofessional bij Enexis kijk je altijd hoe én met welke middelen je jouw ideeën in de praktijk brengt. Je bent nieuwsgierig, een regelaar en een creatieve duizendpoot. In een team werken aan grote en kleine (communicatie)projecten geeft je energie, maar je gaat net zo goed zelfstandig aan de slag. Heb je ergens hulp bij nodig? Dan staat er altijd een collega voor je klaar!

 • Je krijgt bij Enexis veel vrijheid, verantwoordelijkheid én vertrouwen. De afdeling Corporate Communicatie & Public Affairs is waar je komt te werken en daar voel je je snel thuis. De sfeer is informeel en de lijntjes zijn kort. Iedereen pakt zijn verantwoordelijkheid en met elkaar til je de interne en externe communicatie van Enexis naar een hoger niveau! 

 • Bij Enexis krijg je een goed salaris, pensioenregeling, een vitaliteitsbudget en kun je zelf extra vakantiedagen bijkopen. Zo blijft jouw energieniveau altijd hoog.

Communicatie Enexis

"Door de vrijheid en verantwoordelijkheid die je hier krijgt, ontwikkel je jezelf zoveel sneller."

Lieke van grinsven - Communicatie adviseur

Aan de slag?

Durf jij complexe communicatievraagstukken op te pakken? En wil jij de boodschap van Enexis naar buiten dragen? Dan hebben wij een match! Je krijgt niet alleen uitdagend werk, maar ook goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Heb je vragen over werken bij Enexis bij Communicatie?

Laat dan je gegevens achter. Een van onze recruiters neemt binnen 5 werkdagen contact met je op.