Staf & Ondersteuning

Onmisbaar en belangrijk

Maak impact op de energietransitie

Wil jij impact maken vanaf een van onze vestigingen? Dan zoek je een functie binnen Staf en Ondersteuning. Wil je meedenken over communicatiestrategieën met je collega’s van marketingcommunicatie? Of ben je een écht mensenmens en heb je een passie voor HR? Bij Enexis zoeken we jouw expertise en maak je belangrijke impact op de energietransitie.

Enexis medewerker in vergadering

Drie redenen waarom jij wil werken bij Staf en Ondersteuning bij Enexis

 1. Impact maken

  Zonder sterke persoonlijkheden op de vestigingen blijven we stil staan. Je bent van groot belang voor je team, de organisatie en je collega’s.

 2. Leren en ontwikkelen

  Je krijgt de kans om je kennis en vaardigheden te verbeteren door middel van trainingen en opleidingen. Enexis is altijd in beweging en jij dus ook.

 3. Werken zoals jij dat wil

  Werk je liever thuis of op kantoor? Met collega’s of in een focusruimte? Dat kan allemaal. Bij Enexis werk je zoals jij dat wil.

 • Staf en Ondersteuning bij Enexis

  Inkoop, Consultancy, HR of Juridische zaken: bij Staf en Ondersteuning maak je impact. Je draagt de boodschap van Enexis uit naar buiten en zorgt vanaf de achtergrond dat alles soepel verlopen.

 • Enexis bestaat uit gedreven professionals die altijd in zijn voor een goed gesprek of een heerlijk drankje op de vrijdagmiddagborrel. We zijn niet enkel collega’s, maar ook sparringpartners. Verbondenheid staat altijd voorop.

 • Bij Enexis krijg je een goed salaris, pensioenregeling en de mogelijkheid om bijvoorbeeld een fiets of laptop te leasen. Zo blijft jouw energieniveau altijd hoog.

“We zijn echt betrokken bij elkaar en er heerst een open sfeer. Je kunt zeggen wat je denkt en voelt, dat wordt altijd gerespecteerd.”

Annebeth, Businesscontroller