Juridische Zaken

kansen en risico's signaleren

Bijdragen aan een soepele energietransitie

Bij Juridische Zaken houden we ontwikkelingen omtrent energie scherp in de gaten. Hier vind je adviseurs, bedrijfsjuristen en advocaten die samenwerken aan een soepele energietransitie. Maar natuurlijk komen er ook interessante vraagstukken als congestiemanagement en omgevingsrecht voorbij. Binnen de kaders van wet- en regelgeving zoek je oplossingen en signaleer je kansen en risico’s voor Enexis.

Drie redenen waarom jij op de juridische afdeling van Enexis wil werken

 1. Een verantwoordelijke functie

  Je adviezen en beslissingen hebben een grote invloed op Enexis. Je speelt een essentiële rol bij het ontwerpen en creëren van een juridisch bewuste cultuur.

 2. Stimulerende werkomgeving

  Je werkt samen met een team van professionals die deskundig juridisch advies bieden aan alle afdelingen binnen Enexis, contracten opstellen en ervoor zorgen dat het bedrijf voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving. 

 3. Op een missie

  Het gezamenlijke doel van deze afdeling is om Enexis te ondersteunen bij het nemen van weloverwogen beslissingen en om juridische zekerheid te bieden in een voortdurend veranderende zakelijke omgeving.

 • Juridische zaken bij Enexis

  De afdeling Juridische Zaken is onmisbaar bij Enexis. Dankzij jou weten we met welke aspecten binnen grote én kleine projecten we rekening moeten houden. Welke communicatie we naar klanten moet aanhouden én blijft ons juridisch beleid up-to-date. Een baan bij Juridische Zaken van Enexis is dus enorm veelzijdig. Geen dag is hetzelfde.

 • We zijn met trots één van betrouwbaarste netwerkbeheerders ter wereld. Dat komt door onze medewerkers. Stuk voor stuk aanpakkers. Mensen die niet weglopen voor de grootste uitdagingen van onze tijd, maar de schouders eronder zetten. Probleemoplossers en -voorkomers. Met hart voor de zaak, elkaar én onze klanten. We werken hard aan het energiesysteem van de toekomst. Door met slimme en innovatieve oplossingen te komen. Technische achtergrond of niet, bij ons draagt iederéén bij aan de energietransitie. Dus we kunnen jouw energie goed gebruiken!

 • Bij Enexis krijg je een goed salaris, pensioenregeling, een vitaliteitsbudget en heb je de mogelijkheid om extra vakantiedagen bij te kopen. Zo blijft jouw energieniveau altijd hoog.

Neem contact op met

Michael van DommelenStuur mij een bericht

Rik is jurist omgevingsrecht bij Enexis

Een fijne werksfeer, behulpzame collega’s en écht van waarde zijn voor de maatschappij: dat maakt Riks werk zo mooi. Ontdek hoe hij impact maakt!

Lees het verhaal van Rik
Juridische Zaken

Aan de slag?

Heb jij juridische kennis en wil je deel uitmaken van de energietransitie? Dan hebben wij een match! Je krijgt niet alleen uitdagend werk, maar ook goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Heb je vragen over werken bij Enexis bij Juridische Zaken?

Laat dan je gegevens achter. Een van onze recruiters neemt binnen 5 werkdagen contact met je op.