Management

Belangrijke beslissingen maken in een managementrol

Helicopterview en positief leiderschap

Teammanagers, directieleden en projectleiders: wanneer er moeilijke beslissingen gemaakt moet worden, komt dit bij het managementteam van Enexis terecht. Dankzij verschillende expertises, perspectieven en discussies worden veranderingen en projecten gerealiseerd. Er wordt met een helicopterview naar complexe vraagstukken gekeken. Met positief leiderschap blijven teams zich ontwikkelen en verbeteren. Een enorme verantwoordelijkheid, maar vooral een erg gewaardeerde rol.

Drie redenen waarom jij wil werken in Management bij Enexis

 1. Impact maken

  Het is aan jou en je team om belangrijke vraagstukken op te lossen. Dankzij jouw perspectieven verlopen de bedrijfsprocessen en (team)ontwikkelingen zo soepel als maar kan.

 2. Leren en ontwikkelen

  Je krijgt de kans om je kennis en vaardigheden te verbeteren door middel van trainingen en opleidingen. Enexis is altijd in beweging en jij dus ook.

 3. Werken zoals jij dat wil

  Werk je liever thuis of op kantoor? Met collega’s of in een focusruimte? Dat kan allemaal. Bij Enexis werk je zoals jij dat wil.

 • Management bij Enexis

  Een functie in de directie of als team- of projectleider? Dan zit je goed bij management. Ben je klaar om belangrijke beslissingen te nemen en het overzicht te bewaren? Begeleid je je team naar de top? Management biedt je veel kansen en deze kun je met beide handen aangrijpen.

 • Enexis bestaat uit gedreven professionals die altijd in zijn voor een goed gesprek of een heerlijk drankje op de vrijdagmiddagborrel. We zijn niet enkel collega’s, maar ook sparringpartners. Verbondenheid staat altijd voorop.

 • Bij Enexis krijg je een goed salaris, pensioenregeling en de mogelijkheid om bijvoorbeeld een fiets of laptop te leasen. Zo blijft jouw energieniveau altijd hoog.

Neem contact op met

“Mijn werk bij Enexis bevalt nog steeds super, ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn keuze.”

Martin Kouters, Teammanager Engineering en Aanleg

Solliciteren? Uitstekend idee!

Klaar om Enexis verder te laten groeien en ontwikkelen? Solliciteer dan op een van onze management vacatures! Je krijgt niet alleen uitdagend werk, maar ook goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.