Logistiek

Blaas energie nieuw leven in

Het toenemende gebruik van elektrische apparaten vraagt om een modern energienetwerk, maar veel van onze ondergrondse elektriciteitskabels zijn al meer dan 50 jaar oud. Om de huidige energiebelasting aan te kunnen, hebben we vernieuwende materialen nodig, waaronder moderne kabels. In dit proces speelt de logistieke afdeling een essentiële rol. 

Hoe wij werken aan de toekomst

Enexis werkt aan verschillende projecten om het energienetwerk zo duurzaam mogelijk te maken. Deze projecten gaan niet alleen over techniek. Schakelen tussen het magazijn en de vestiging, een duidelijk overzicht houden op de materiaalvoorraad (supplychain management) en een strakke materiële planning maken ook een groot verschil. Om te zorgen dat alle onderdelen van een project goed verlopen, werk je bij Enexis veel in multidisciplinaire teams. Iedere specialist voegt iets toe. Zo bereiken we samen het beste resultaat.

Logistiek bij Enexis

Klaar voor de volgende stap? Binnen het werkgebied Logistiek kun je verschillende functies vervullen. Ga bijvoorbeeld aan de slag op de afdeling Material Management als Business Partner Supply Chain Management, of ontdek de mogelijkheden op de afdeling Ketenontwikkeling als Specialist Masterdata Processen of Proces Engineer. Benieuwd naar de mogelijkheden en de diverse rollen? Neem dan contact op met een van onze recruiters of bekijk onze vacatures. 

Heb je vragen over werken bij Enexis op de afdeling Logistiek?

Vul dan onderstaand formulier in en onze recruiters nemen zo snel mogelijk contact met je op.