Projectleider Enexis

PROJECTLEIDER

STA VOORAAN ALS PROJECTLEIDER BIJ ENEXIS

Veelzijdig

Als Projectleider bij Enexis organiseer, adviseer en begeleid je. Je stuurt het projectteam aan dat verantwoordelijk is voor de realisatie. Met positief leiderschap geef je je team kracht en zelfvertrouwen. Je bent bezig met onder andere warmteprojecten, waarbij je schaalbare en duurzame warmtenetten gaat aanleggen. Of bouwkunde, waarbij je je ontfermt over het ontwerp, aanleg, beheer en onderhoud van onze primaire gebouwen en behuizing van installaties.

Projectleider

Drie redenen waarom jij wil werken als Projectleider bij Enexis

 1. Leren en ontwikkelen

  Je krijgt de kans om je kennis en vaardigheden te verbeteren door middel van trainingen en opleidingen. Enexis is altijd in beweging en jij dus ook.
 2. Ruimte om te groeien

  We boeken hier succes op een menselijke manier. Alleen zo kun je groeien door fouten maken, groei je. Natuurlijk staat het eindproduct centraal.
 3. Veel verantwoordelijkheid

  Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor projecten van Enexis – van a tot z. Je bepaalt de richting van complexe vraagstukken en houdt koers naar het einddoel.
 • Projectleider bij Enexis

  Hoe complex ook, bij elk project ga je voor de technisch beste oplossing tegen zo laag mogelijke kosten. Vanaf de opdracht tot de (technische) afronding ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid, de voortgang, de kosten en de kwaliteit van jouw projecten. Met jouw ervaring weet je projecten van begin tot einde succesvol te realiseren. 

 • We zijn met trots één van betrouwbaarste netwerkbeheerders ter wereld. Dat komt door onze medewerkers. Stuk voor stuk aanpakkers. Mensen die niet weglopen voor de grootste uitdagingen van onze tijd, maar de schouders eronder zetten. Probleemoplossers en -voorkomers. Met hart voor de zaak, elkaar én onze klanten. 

 • Bij Enexis zorgen we met ons netwerk voor energie in jouw leven. Via duizenden kilometers aan kabels en leidingen onder de grond. En we zijn goed in ons werk, want we zijn met veel trots één van de betrouwbaarste netwerkbeheerders ter wereld.

 • Bij Enexis krijg je een goed salaris, pensioenregeling, een vitaliteitsbudget en kun je extra vakantiedagen bijkopen. Zo blijft jouw energieniveau altijd hoog.

Neem contact op met

Projectleider Enexis

Aan de slag?

Klaar om een project te leiden? Dan hebben wij een match! Je krijgt niet alleen uitdagend werk, maar ook goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze vacatures en solliciteer.

Heb je vragen over werken bij Enexis als Projectleider?

Laat dan je gegevens achter. Een van onze recruiters neemt binnen 5 werkdagen contact met je op.