Teammanager

Teammanager

BRENG JIJ JE TEAM NAAR HET VOLGENDE LEVEL?

Positief leiderschap als Teammanager

Bij Enexis streven we naar een lerende, duidelijke en inclusieve werkomgeving. De functie van Teammanager speelt hierin een belangrijke rol. Met positief leiderschap creëer je een team dat doelen haalt én in ontwikkeling blijft. Je stuurt enthousiaste professionals aan. De taken en rol van een Teammanager verschillen per afdeling. Weet jij al welk team bij je past?

Teammanager Enexis

Drie redenen waarom jij wil werken als Teammanager bij Enexis

 1. Uitdaging

  Er lopen veel projecten. Allemaal met één doel: bijdragen aan de energietransitie. Een sterk team met een Teammanager die vooruitkijkt is nog nooit zo belangrijk geweest. Jij pakt die uitdaging met beide handen aan.

 2. Doelgericht en dynamisch

  Jij creëert een hecht team. In deze dynamische en interessante werkomgeving kom jij steeds weer tot nieuwe ideeën om je team dichter bij elkaar te brengen en verder te laten ontwikkelen.

 3. Duidelijk, inclusief en lerend

  Enexis leeft volgens deze drie waarden - lerend, duidelijk en inclusief. Aan jou de taak om deze waarden ook door te zetten in jouw team.

 • Arbeidsvoorwaarden

  Bij Enexis krijg je een goed salaris, pensioenregeling, een vitaliteitsbudget en kun je extra vakantiedagen bijkopen. Zo blijft jouw energieniveau altijd hoog. 
 • Bij Enexis zijn bestaan de teams uit diverse achtergronden. Mensen die niet weglopen voor de grootste uitdagingen van onze tijd, maar de schouders eronder zetten. Probleemoplossers en -voorkomers. Met hart voor de zaak, elkaar én onze klanten. We werken hard aan het energiesysteem van de toekomst. Door met slimme en innovatieve oplossingen te komen. Technische achtergrond of niet, bij ons draagt iederéén bij aan de energietransitie. Dus we kunnen jouw energie goed gebruiken!
 • Als Teammanager heb jij de regie in handen. Je stelt duidelijke doelen, leidt je team met een positieve instelling en stelt ontwikkeling voorop. In combinatie met de taken die bij de afdeling horen, is jouw team doelbewust en zelfverzekerd. Door het sparren met andere teammanagers blijf jij scherp en ontwikkel je ook nog eens je skills in leiderschap.

Vragen over de rol van Teammanager?

Teammanager Enexis

“Sturing geven aan een van de belangrijkste uitdagingen van Nederland: de energietransitie."

Tom Janssen - Manager Recruitment

Aan de slag?

Klaar om je team tot een hoger niveau te brengen? Dan hebben wij een match! Je krijgt niet alleen uitdagend werk, maar ook goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Heb je vragen over werken bij Enexis als Teammanager?

Laat dan je gegevens achter. Een van onze recruiters neemt binnen 5 werkdagen contact met je op.