Logistiek

Van magazijn tot vestiging

Onmisbare logistiek

Zoek je een baan in de logistiek bij Enexis? Dan ben je hier aan het juiste adres. Van een functie in het magazijn tot een functie op de vestiging: zonder een goed logistiek proces kan de energietransitie niet gerealiseerd worden. Of je Enexis nou helpt als Logistiek Medewerker óf als Business Partner – je expertise is van groot belang. Durf je de uitdaging aan?

Drie redenen waarom jij wil werken bij Logistiek bij Enexis

 1. Impact maken

  Zonder goede logistieke processen en afspraken kunnen projecten niet gerealiseerd worden. Jouw rol is dus enorm belangrijk!

 2. Leren om te doen

  We geloven in de kracht van leren door te doen en bieden volop ruimte om te groeien door middel van trainingen en opleidingen. Enexis is altijd in beweging en jij dus ook.

 3. Je staat er niet alleen voor

  Samen zorgen we ervoor dat je nooit alleen staat; we zijn een hecht team dat elkaar versterkt met een diversiteit aan kennis, achtergronden en capaciteiten. 
 • Logistiek bij Enexis

  In het magazijn of achter de schermen? Logistiek is overal aanwezig. Bij de bouw van hoogspanningsstations, het opbouwen van relaties en strategisch voorraadmanagement. In Veldhoven en Hoogeveen bevinden zich de twee logistieke vestigingen van Enexis die een cruciale rol spelen in de energietransitie van Nederland.

 • Bij Enexis zijn de teams binnen logistiek divers en heerst er een collegiale sfeer. Er is ruimte voor humor en gezelligheid, maar wanneer het nodig is werken we hard. Medewerkers van Enexis hebben hart voor de zaak en werken hard om ervoor te zorgen dat klanten altijd van gas en stroom worden voorzien.

 • Bij Enexis krijg je een goed salaris, pensioenregeling, een vitaliteitsbudget en kun je extra vakantiedagen bijkopen. Zo blijft jouw energieniveau altijd hoog.

Logistiek Enexis

Solliciteren? Uitstekend idee!

Klaar om Enexis verder te laten groeien en ontwikkelen? Solliciteer dan op een van onze management vacatures! Je krijgt niet alleen uitdagend werk, maar ook goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.