Techniek monteur

Techniek

Direct meewerken aan de energietransitie

Als monteur, engineer of uitvoerder werk je op de voorgrond mee aan de energietransitie. Van contact zoeken met gemeentes tot het aansluiten van hoogspanningsstations: techniek doet het allemaal. Wil je actief het werkveld in en ben je klaar om mee te werken aan grote projecten binnen Enexis? Én wil je je verder ontwikkelen in het technische vak? Dan is een functie binnen het technische team echt iets voor jou.

Drie redenen waarom jij wil werken in Techniek bij Enexis

 1. Impact maken

  Zonder jouw expertise kan een project niet starten. Aansluitingen, bouwplannen en techniek: you make it happen.

 2. Leren en ontwikkelen

  Je krijgt de kans om je kennis en vaardigheden te verbeteren door middel van trainingen en opleidingen. Enexis is altijd in beweging en jij dus ook.

 3. Werken zoals jij dat wil

  Werk je liever thuis of op kantoor? Met collega’s of in een focusruimte? Dat kan allemaal. Bij Enexis werk je zoals jij dat wil.

 • Techniek bij Enexis

  Ben je klaar om je handen vuil te maken? Enexis wacht met smart op je. Ben je een bouwer? Dan is de functie van monteur iets voor jou. Liever plannen en regelen? Dan pas je perfect in de rol van werkvoorbereider. Bij Enexis bestaat voor iedereen de juiste rol.

 • Enexis bestaat uit gedreven professionals die altijd in zijn voor een goed gesprek of een heerlijk drankje op de vrijdagmiddagborrel. We zijn niet enkel collega’s, maar ook sparringpartners. Verbondenheid staat altijd voorop.

 • Bij Enexis krijg je een goed salaris, pensioenregeling en de mogelijkheid om bijvoorbeeld een fiets of laptop te leasen. Zo blijft jouw energieniveau altijd hoog.

Enexis monteur in bus

Solliciteren? Uitstekend idee!

Klaar om aan de slag te gaan? Solliciteer dan op een van onze vacatures! Je krijgt niet alleen uitdagend werk, maar ook goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.