Programma manager Enexis

PROJECT- EN PROGRAMMAMANAGER

IMPACTVOLLE PROJECTEN

Multidisciplinaire teams en een dynamische omgeving

In de rol van Project- en Programmamanager geef je leiding aan diverse, multidisciplinaire teams. Je (bege)leidt impactvolle projecten, zoals veranderingen op het gebied van bedrijfsprocessen, informatievoorziening, ICT en organisatie. Je werkt uit wat dit betekent voor Enexis, je afdeling en voor je team. Dankzij jou verlopen projecten soepel en zijn de resultaten toekomstbestendig.

Drie redenen waarom jij wil werken als Project- en Programmamanager bij enexis

 1. Bruggenbouwer

  Je schakelt, bent sparringpartner en overlegt met opdrachtgevers en stakeholders. Je bent een sterke verbinder en weet bruggen te bouwen tussen verschillende contactpersonen.

 2. Werken met projectmethodes

  Structuur is key bij grote projecten. Daarom werken we bij Enexis met verschillende projectmethodes. Denk aan Agile, Scrum, Prince2 of IPMA.

 3. Verantwoordelijkheid

  Je bent verantwoordelijk voor projecten - van a tot z. Het eindresultaat ligt dus in jouw handen.

 • Arbeidsvoorwaarden

  Bij Enexis krijg je een goed salaris, pensioenregeling, een vitaliteitsbudget en kun je extra vakantiedagen bijkopen. Zo blijft jouw energieniveau altijd hoog.

 • Het begint bij een projectplan en het kiezen van de juiste projectmethode. Door goed stakeholdermanagement weet je als Project- en Programmamanager als geen ander sterke relaties op te bouwen en projecten met een goed eindresultaat af te sluiten. Je houdt je bezig met verandermanagement en je consultancy vaardigheden zijn enorm belangrijk. 

 • We zijn met trots één van de betrouwbaarste netwerkbeheerders ter wereld. Dat komt door onze medewerkers. Stuk voor stuk aanpakkers. Mensen die niet weglopen voor de grootste uitdagingen van onze tijd, maar de schouders eronder zetten. Probleemoplossers en -voorkomers. Met hart voor de zaak, elkaar én onze klanten. We werken hard aan het energiesysteem van de toekomst. Door met slimme en innovatieve oplossingen te komen. Technische achtergrond of niet, bij ons draagt iederéén bij aan de energietransitie. Dus we kunnen jouw energie goed gebruiken!

Neem contact op met

Aan de slag?

Pak je graag verantwoordelijkheid en wil jij een bijdrage leveren aan de energietransitie? Dan hebben wij een match! Je krijgt niet alleen uitdagend werk, maar ook goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Heb je vragen over werken bij Enexis als Project- en Programmamanager?

Laat dan je gegevens achter. Een van onze recruiters neemt binnen 5 werkdagen contact met je op.