Uitvoerder

OPLETTEND, AANDACHTIG EN GOED IN PLANNEN

Elke dag is anders

Als Uitvoerder ben jij verantwoordelijk voor allerlei verschillende projecten. Een duurzame woonwijk wekt energie op? Jij regelt dat die energie teruggeleverd wordt aan het energienetwerk. Extra gasleidingen aanleggen in een woonwijk? Jij zorgt dat dit zo veilig mogelijk gebeurt. Je plant, je coacht, je let op en je hebt de leiding. Je baan is dus elke dag anders. 

Drie redenen om Uitvoerder te worden bij Enexis

 1. Leren en ontwikkelen

  Je krijgt de kans om je kennis en vaardigheden te verbeteren door middel van trainingen en opleidingen. Enexis is altijd in beweging en jij dus ook.
 2. Belangrijk werk

  Je draagt bij aan de energietransitie. Je zorgt ervoor dat projecten veilig en volgens plan verlopen. Dankzij jou is de opdrachtgever blij. Daarom is alles wat je doet van belang.

 3. Nooit saaie dagen

  De ene dag zorg je dat mensen zich aan veiligheidsvoorschriften en werkprocessen houden, de volgende dag ben je plannen aan het maken voor de aanleg van een heel nieuw project. Zo heb je nooit een saaie werkdag.

 • Uitvoerder bij Enexis

  Als Uitvoerder zorg jij ervoor, samen met je team, dat miljoenen woonwijken elke dag van warmte en licht zijn voorzien. Niet alleen vandaag of morgen, maar ook in de toekomst. Door de energietransitie moet ons elektriciteitsnetwerk enorm uitgebreid worden. Als uitvoerder speel jij hierin een belangrijke rol. Je maakt plannen en je zorgt ervoor dat iedereen zich aan die plannen houdt. Daarnaast houdt je in de gaten of het werk volgens de juiste veiligheidsvoorschriften en werkprocessen wordt uitgevoerd. Ook ben je leidinggevende en coach je je collega’s.  

 • Bij Enexis zorgen we met ons netwerk voor energie in jouw leven. Via duizenden kilometers aan kabels en leidingen onder de grond. En we zijn goed in ons werk, want we zijn met veel trots één van de betrouwbaarste netwerkbeheerders ter wereld.

 • We zijn met trots één van betrouwbaarste netwerkbeheerders ter wereld. Dat komt door onze medewerkers. Stuk voor stuk aanpakkers. Mensen die niet weglopen voor de grootste uitdagingen van onze tijd, maar de schouders eronder zetten. Probleemoplossers en -voorkomers. Met hart voor de zaak, elkaar én onze klanten. 

 • Bij Enexis krijg je een goed salaris, pensioenregeling, een vitaliteitsbudget en kun je extra vakantiedagen bijkopen. Zo blijft jouw energieniveau altijd hoog.

Neem contact op met

Om deze video te kunnen bekijken moet u eerst alle cookies accepteren.

Ontwikkel jezelf met onze opleidingen

Als je bij ons aan de slag gaat als Uitvoerder, dan zorgen wij dat jij klaar bent voor elke uitdaging. Met technische diploma's en certificaten zoals BEI, VCA en Veilig Werken Langs de Weg heb jij de perfecte tools in handen om jouw werk veilig en efficiënt te kunnen uitvoeren. 

Werken en leren?

Wil je het vak van Uitvoerder al werkend leren? Bekijk dan eens de Uitvoerders Academy.
Of werk je liever aan de voorkant van de energietransitie? Volg dan de 

Engineer Academy. Of werk je liever in de buitenlucht en met je handen?
Ga dan aan de slag met het opleidingstraject tot monteur via de Enexis vakschool. 

Aan de slag?

Dus wil jij zowel het werken buiten als binnen combineren in jouw eigen regio. En een groep collega's aansturen en begeleiden om miljoenen woonwijken van warmte en licht te voorzien? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer.

Heb je vragen over werken bij Enexis als Uitvoerder?

Laat dan je gegevens achter. Een van onze recruiters neemt binnen 5 werkdagen contact met je op.