Innovatie Enexis

Innovatie & Assetmanagement

Innoveren en optimaliseren

Het energienet van de toekomst realiseren

Aan de ene kant bedenk je nieuwe ideeën, processen en technologieën en implementeer je deze. Aan de andere kant hou je je bezig met het optimaliseren van bedrijfsmiddelen, zoals infrastructuur, technologie, kennis en personeel. Doordat je innovatie én assetmanagement combineert draag jij actief je steentje bij aan het energienet van de toekomst. Dankzij jou blijft Enexis verbeteren en ontwikkelen.

Drie redenen waarom jij wil werken als Innovatie en Assetmanager bij Enexis

 1. Impact maken

  Je hebt directe invloed op innovaties en veranderingen binnen Enexis. Vragen over kapitaal of investeringen? Je collega’s kloppen bij jou aan.
 2. Leren en ontwikkelen

  Je krijgt de kans om je kennis en vaardigheden te verbeteren door middel van trainingen en opleidingen. Enexis is altijd in beweging en jij dus ook.
 3. Werken zoals jij dat wil

  Werk je liever thuis of op kantoor? Met collega’s of in een focusruimte? Dat kan allemaal. Bij Enexis werk je zoals jij dat wil.
 • Innovatie en Assetmanagement bij Enexis

  Jij weet precies wat er nodig is om het energienet van de toekomst te realiseren. Innovaties, optimalisaties en implementaties zijn jou niet onbekend. Dankzij jou blijft Enexis groeien en verbeteren. Door jouw expertise staan we nooit stil.

 • We zijn met trots één van betrouwbaarste netwerkbeheerders ter wereld. Dat komt door onze medewerkers. Stuk voor stuk aanpakkers. Mensen die niet weglopen voor de grootste uitdagingen van onze tijd, maar de schouders eronder zetten. Probleemoplossers en -voorkomers. Met hart voor de zaak, elkaar én onze klanten. We werken hard aan het energiesysteem van de toekomst. Door met slimme en innovatieve oplossingen te komen. Technische achtergrond of niet, bij ons draagt iederéén bij aan de energietransitie. Dus we kunnen jouw energie goed gebruiken!

 • Bij Enexis zorgen we met ons netwerk voor energie in jouw leven. Via duizenden kilometers aan kabels en leidingen onder de grond. En we zijn goed in ons werk, want we zijn met veel trots één van de betrouwbaarste netwerkbeheerders ter wereld.

 • Bij Enexis krijg je een goed salaris, pensioenregeling, een vitaliteitsbudget en kun je extra vakantiedagen bijkopen. Zo blijft jouw energieniveau altijd hoog.

Neem contact op met

KIM IS MEDEWERKER ASSETDATA BIJ ENEXIS

“Dat ik samen met mijn collega’s bijdraag aan de energietransitie maakt mij trots”
Lees het verhaal van Kim

Aan de slag?

Klaar om Enexis naar de top te helpen? Je krijgt niet alleen uitdagend werk, maar ook goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Heb je vragen over werken bij Enexis als Innovatie en Assetmanager?

Laat dan je gegevens achter. Een van onze recruiters neemt binnen 5 werkdagen contact met je op.