Uitvoerder belt op kantoor

Werkvoorbereider

INVENTARISEREN, PLANNEN EN ORGANISEREN

Aan de frontlinie

Als Werkvoorbereider ben je een cruciale schakel in ieder proces. Bij iedere klus sta je in de frontlinie. Je bent verantwoordelijk voor de planning, de technische en administratieve voorbereidingen en stippelt iedere stap van het traject nauwkeurig uit. Je zorgt ervoor dat de monteurs alle tekeningen, materialen en gereedschappen hebben om aan de slag te gaan. Een goed begin is het halve werk!

Drie redenen om werkvoorbereider te worden bij Enexis

 1. Een dynamische, uitdagende functie

  Voor jou als Werkvoorbereider ziet iedere dag er anders uit. Jij kunt multitasken, oplossingsgericht denken en snel schakelen met de juiste contactpersonen. Voor jou is geen uitdaging te groot. 
 2. Hybride werken

  Dat je een goede balans tussen je werk- en privéleven kunt creëren, vinden wij bij Enexis heel belangrijk. Doordat we bij Enexis hybride werken geniet je van veel flexibiliteit in je functie als Werkvoorbereider.
 3. Leren en ontwikkelen

  Je krijgt de kans om je kennis en vaardigheden te verbeteren door middel van trainingen en opleidingen. Enexis is altijd in beweging en jij dus ook.
 • Werkvoorbereider bij Enexis

  Als Werkvoorbereider bij Enexis ben jij verantwoordelijk voor de technische en administratieve voorbereidingen van diverse werkzaamheden. Je inventariseert, plant en organiseert. Je zorgt ervoor dat de monteurs van Enexis hun werk piekfijn kunnen uitvoeren. Daarnaast ben jij de schakel tussen verschillende afdelingen en krijg je dagelijks te maken met diverse contactpersonen. Je houdt van aanpakken, denkt oplossingsgericht en tilt ieder proces naar een hoger niveau.

 • Het team aan Werkvoorbereiders bij Enexis is zeer divers en bestaat uit zowel starters als ervaren professionals. Onze Werkvoorbereiders zijn gedreven specialisten die liefde hebben voor hun vak en het beste uit zichzelf willen halen. Er wordt onderling veel kennis uitgewisseld en op deze manier blijft iedereen continu van elkaar leren. Op de werkvloer hangt een fijne, collegiale sfeer, gevuld met ‘positieve energie’.

 • Bij Enexis zorgen we met ons netwerk voor energie in jouw leven. Via duizenden kilometers aan kabels en leidingen onder de grond. En we zijn goed in ons werk, want we zijn met veel trots één van de betrouwbaarste netwerkbeheerders ter wereld.

 • Bij Enexis krijg je een goed salaris, pensioenregeling, een vitaliteitsbudget en kun je extra vakantiedagen bijkopen. Zo blijft jouw energieniveau altijd hoog.

Neem contact op met

Werkvoorbereider Anique

Zonder technische ervaring startte Anique als werkvoorbereider. Inmiddels zit ze helemaal op haar plek en leert ze alles over techniek.
Lees het verhaal van Anique

Aan de slag?

Heb jij technische kennis, organisatietalent en sterke communicatieve vaardigheden? En wil je meewerken aan het energienetwerk van morgen? Ga dan aan de slag als Werkvoorbereider bij Enexis. Bekijk ons aanbod aan vacatures online en solliciteer direct.

Heb je vragen over werken bij Enexis als Werkvoorbereider?

Laat dan je gegevens achter. Een van onze recruiters neemt binnen 5 werkdagen contact met je op.