ONTMOET ENEXIS

We hebben jouw energie nodig

Maak kennis met Enexis

Bij Enexis zorgen we met ons netwerk voor energie in jouw leven. Via duizenden kilometers aan kabels en leidingen onder de grond. En we zijn goed in ons werk, want we zijn met veel trots één van de betrouwbaarste netwerkbeheerders ter wereld. Dat komt door onze medewerkers. Stuk voor stuk aanpakkers. Mensen die niet weglopen voor de grootste uitdaging van onze tijd, maar de schouders eronder zetten. 

Om de energietransitie te realiseren, hebben we veel nieuwe collega's nodig! Tijdens een event of webinar krijg je meer gevoel bij wie Enexis is en wat we doen. Uiteraard kun je ook al je vragen stellen. Kom naar een van onze open dagen en ontdek wat jij kan doen voor Enexis. 

Donderdag 5 oktober - Kom naar de Enexis Open Avond in Venlo 

Op donderdag 5 oktober tussen 16.00 en 21.00 uur openen we onze deuren bij de vestiging in Venlo. Tijdens deze open avond krijg je meer te weten over onze opleidingen voor elektromonteur, uitvoerder en engineer en maak je kennis met toekomstige collega's.

Meld je hier aan

Zaterdag 4 november - Kom naar de Enexis Open Dag in Rosmalen 

Wil jij na de middelbare school een BBL-opleiding doen in Noord-Brabant, werk je graag met je handen en ben jij in september tussen de 16 en 18 jaar? Dan is onze BBL-opleiding tot elektromonteur misschien iets voor jou! Na drie jaar heb je maar liefst twee MBO diploma’s én een vaste baan als elektromonteur bij Enexis. Kom naar de Open Dag en maak kennis met Enexis. 

Aanmeldformulier volgt nog.