HR kantoor medewerker Enexis

HR

Aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent 

Ambitieus, open sfeer en veel werkplezier

Binnen HR kun je ontzettend veel functies vervullen. Voel jij passie voor opleidingen en wil je collega’s het beste tot hun recht laten komen? Word opleidingscoördinator! Zoek jij het liefst de beste kandidaten voor elke functie binnen Enexis? Versterk het recruitment team. Binnen elke functie is er een divers takenpakket, dus er is altijd wel iets wat bij jou past!

  • HR bij Enexis

    Bij de HR-afdeling van Enexis staan we klaar om talent aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden. Met zorgvuldige werving selecteren we de beste kandidaten, bieden we uitgebreide ontwikkelingskansen om hun potentieel te ontplooien, en zorgen we voor een stimulerende werkomgeving om hen te behouden en te laten groeien.

  • Dit ambitieuze team van HR-professionals verzorgt zowel tijdelijke als vaste functies en kenmerkt zich door gedrevenheid, een open sfeer, ambitie om te groeien door feedback en bovenal werkplezier. Wat ons drijft is met onze expertise bijdragen aan de doelen van Enexis.

  • Bij Enexis krijg je een goed salaris, pensioenregeling, kun je zelf extra vakantiedagen bijkopen en een vitaliteitsbudget. Zo blijft jouw energieniveau altijd hoog.

Neem contact op met

HR medewerker kantoor Enexis

''Medewerkers binden, boeien en behouden, is waar je mij enthousiast voor krijgt."

Laura - Recruitment marketeer

Solliciteren? Uitstekend idee!

Sta jij klaar om onze collega’s te helpen door ze op hun juiste plek te zetten? Dan hebben wij een match! Je krijgt niet alleen uitdagend werk, maar ook goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Heb je vragen over werken bij Enexis bij HR?

Laat dan je gegevens achter. Een van onze recruiters neemt binnen 5 werkdagen contact met je op.