DIRECTIE

GEEN UITDAGING TE GROOT

Invloed uitoefenen binnen Directie van Enexis

De energietransitie roept vragen op en zorgt voor uitdagingen. Zoals het personeelstekort binnen techniek en IT, transport- en materiaalschaarste, veiligheid én een betrouwbare infrastructuur zijn veelbesproken onderwerpen. De directie verliest de missie van Enexis niet uit het oog: steeds meer mensen duurzame energie brengen. Maak jij deel uit van het directieteam? Dan denk en beslis je mee over deze actuele thema’s en meer.

Drie redenen waarom jij wil werken in de Directie bij enexis

 1. Enorme invloed

  De directie denkt na en beslist over belangrijke uitdagingen en thema’s. Van de veranderingen tot voortgang. En jij durft die beslissingen te nemen.

 2. Een duidelijke missie

  Steeds meer mensen voorzien van duurzame energie: deze belangrijke missie staat op jouw lijf geschreven en draag je uit.

 3. Een uitgebreid netwerk

  De directie bestaat uit leden vanuit meer dan 10 afdelingen. Je ontmoet nieuwe collega’s die je inspireren, motiveren en op nieuwe ideeën brengen.

 • Directie bij Enexis

  In de directie maak jij belangrijke beslissingen en is jouw mening van enorm belang. Je denkt mee over de grootste uitdaging van nu: de energietransitie. Tegen welke obstakels loopt Enexis aan en hoe los je dit met de hele organisatie op? Als lid van het directieteam heb jij de antwoorden.

 • We zijn met trots één van de betrouwbaarste netwerkbeheerders ter wereld. Dat komt door onze medewerkers. Stuk voor stuk aanpakkers. Mensen die niet weglopen voor de grootste uitdagingen van onze tijd, maar de schouders eronder zetten. Probleemoplossers en -voorkomers. Met hart voor de zaak, elkaar én onze klanten. We werken hard aan het energiesysteem van de toekomst. Door met slimme en innovatieve oplossingen te komen. Technische achtergrond of niet, bij ons draagt iederéén bij aan de energietransitie. Dus we kunnen jouw energie goed gebruiken!

 • Bij Enexis krijg je een goed salaris, pensioenregeling, een vitaliteitsbudget en kun je extra vakantiedagen bijkopen. Zo blijft jouw energieniveau altijd hoog. 

Neem contact op met

Solliciteren? Uitstekend idee!

Geef jij richting aan een van de grootste uitdagingen van deze tijd? Je krijgt niet alleen uitdagend werk, maar ook goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.