Engineer

Engineer

BEN JIJ DE DUURZAME SCHAKEL IN ONS GAS- EN ELEKTRICITEITSNETWERK?

Uitdagend werk als Engineer

Als Engineer vertaal je klantwensen naar technische ontwerpen. Hierbij hou je natuurlijk rekening met veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Interne én externe communicatie is erg belangrijk in je functie, dankzij jou is iedereen op de hoogte is van de ontwikkelingen en voortgang van projecten. Eventuele verbeteringen kaart je aan en ga je gelijk mee aan de slag.

Vergadering Engineers

Drie redenen waarom jij wil werken als Engineer bij Enexis

 1. Een impactvolle functie

  Als Engineer bij Enexis heb je impact op het dagelijks leven van mensen. Je ontwerpt het energienet van de toekomst. Door stroomonderbrekingen of storingen te voorkomen, creëer je een stabiel en duurzaam netwerk.

 2. Spanning en uitdaging

  Als Engineer werk je aan uitdagende projecten die je technische vaardigheden op de proef stellen. Zoals het ontwerpen van hoogspanningsinstallaties of het aansluiten van woonwijken op het elektriciteitsnet.

 3. Leren en ontwikkelen

  Je krijgt de kans om je kennis en vaardigheden te verbeteren door middel van trainingen en opleidingen. Enexis is altijd in beweging en jij dus ook.

 • Engineer bij Enexis

  Als Engineer ontwerp jij het energienet van de toekomst. Je bepaalt waar nieuwe stations moeten worden geplaatst en waar de nieuwe kabels en leidingen moeten komen. Jouw puzzel moet niet alleen nu kloppen, maar ook over 10 jaar. Je schakelt met gemeentes, overheidsinstanties, monteurs, uitvoerders en met je team. Met de verschillende projecten die nu lopen, bouw je enorm veel ervaring op en maak je elk project samen met je collega's tot een succes.

 • We zijn met trots één van betrouwbaarste netwerkbeheerders ter wereld. Dat komt door onze medewerkers. Stuk voor stuk aanpakkers. Mensen die niet weglopen voor de grootste uitdagingen van onze tijd, maar de schouders eronder zetten. Probleemoplossers en -voorkomers. Met hart voor de zaak, elkaar én onze klanten. Als Engineer werk je met je team hard aan het energiesysteem van de toekomst. Door met slimme en innovatieve oplossingen te komen. De teams bestaan uit ervaren én startende engineers, die elkaar ondersteunen en van elkaar leren. 

 • Bij Enexis zorgen we met ons netwerk voor energie in jouw leven. Via duizenden kilometers aan kabels en leidingen onder de grond. En we zijn goed in ons werk, want we zijn met veel trots één van de betrouwbaarste netwerkbeheerders ter wereld.

 • Bij Enexis krijg je een goed salaris, pensioenregeling, een vitaliteitsbudget en kun je extra vakantiedagen bijkopen. Zo blijft jouw energieniveau altijd hoog.

Neem contact op met

Om deze video te kunnen bekijken moet u eerst alle cookies accepteren.

Net uit de schoolbanken?

Ben jij net klaar met school en wil je het vak van Engineer al werkend leren? Bekijk dan eens de Engineer Academy bij Enexis. Past een combinatie van buiten werken en werken op kantoor beter bij je? Bekijk dan eens onze Uitvoerders Academy. Of werk je liever altijd in de buitenlucht en met je handen? Ga aan de slag met het opleidingstraject tot monteur via de Enexis vakschool. 

Aan de slag?

Ontwerp jij het energienet van de toekomst? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct.

Heb je vragen over werken bij Enexis als Engineer?

Laat dan je gegevens achter. Een van onze recruiters neemt binnen 5 werkdagen contact met je op.