Engineer academy

Engineering Academy

Ontwerp het net van de toekomst

Met een technische opleiding op hbo-niveau op zak óf een mbo-niveau 4 diploma met werkervaring - is de tweejarige opleiding tot engineer een logische stap. Bij de Engineering Academy van Enexis leer je de kneepjes van het vak. Heb je de opleiding afgerond? Dan mag je jezelf officieel engineer noemen. 

Engineering student en docent

Deze bouwstenen zijn voor jou

 1. Het complete pakket

  Naast een goed salaris ontvang je alle benodigdheden waarmee jij je werk goed kunt doen. Denk aan een telefoon, laptop en een vitaliteitsbudget om fit te blijven. Ook krijg vakantiegeld en vakantiedagen om op te laden wanneer je dat nodig hebt.

 2. Ontwikkeling

  Bij Enexis vinden we ontwikkeling enorm belangrijk. Daarom bieden we verschillende opleidings- en trainingsmogelijkheden aan. Hierdoor ben je altijd up-to-date en kun je veilig en modern werken.

 3. Verantwoordelijkheden en vertrouwen

  Om het netwerk van de toekomst te ontwikkelen, moet je een echte specialist zijn. Daarom vertrouwen we jou met complexe en ingewikkelde vraagstukken. In onze ogen ben je een goede engineer die weet wat er moet gebeuren om projecten in goede banen te begeleiden. Dit vertrouwen voel je.

Programma Engineer Academy

 • Jaar 1: Je ontdekt waar een engineer allemaal tegenaan loopt.
  Je lost deze problemen, onder begeleiding, op en gaat in de praktijk aan de slag.
  Ook volg je trainingen over veiligheid, vakkennis, ICT en soft skills.
 • Jaar 2: De problemen die je in jaar 1 ook tegenkwam, los je nu zelfstandig op.
  Ondertussen blijf je je ontwikkelen aan de hand van de trainingen.

Klaar met de Academy?

ij de Enexis Engineering Academy volg je een leerwerktraject, waarna je zelfstandig als Engineer kan werken. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en oefenmogelijkheden. Tijdens de opleiding krijg je een goed salaris. Dan bieden we je een vast contract aan. Door voldoende ontwikkelingsmogelijkheden blijf je up-to-date.

Meer weten over de Engineer Academy?

Onze collega's vertellen je er meer over via onderstaande video of neem contact op met een van onze recruiters door onderstaand formulier in te vullen.

Om deze video te kunnen bekijken moet u eerst alle cookies accepteren.

Heb je vragen over de Engineering Academy?

Laat dan je gegevens achter. Een van onze recruiters neemt binnen 5 werkdagen contact met je op.