Logistiek Enexis

Logistiek

De basis voor elk project

Belangrijk werk als Logistiek Medewerker

Logistiek is onmisbaar, zeker nu de energietransitie in volle gang is. Zonder de juiste materialen, omgevingsinformatie of scherpe planning, kan een project – groot of klein – niet efficiënt worden uitgevoerd. Door het managen van de levenscyclus van deze verbruiksmaterialen wordt de kwaliteit van een project gewaarborgd. Kom je te werken bij de logistieke afdeling van Enexis? Dan ben je enorm belangrijk voor de basis van elk project.

Drie redenen waarom jij wil werken als Logistiek Medewerker bij Enexis

 1. Uitdaging

  Bij elk project is een duidelijk logistiek plan belangrijk, die jij verzorgt. Een enorme uitdaging, maar wel een hele belangrijke.

 2. Leren en ontwikkelen

  Dankzij samenwerking met andere afdelingen (zoals Logistieke Operatie, Material Management en Ketenontwikkeling) en hechte teams leer je veel van je collega’s.

 3. Impact maken

  Je werkt direct mee aan de energietransitie. Jij weet precies waar en hoe je aan de juiste materialen komt. Jouw rol en functie is dus erg waardevol.

 • Logistiek bij Enexis

  De logistieke afdeling bij Enexis is een serieuze speler. Door de ontwikkelingen in de wereld van de afgelopen jaren, is logistiek belangrijker dan ooit. Waar het vroeger een dienstbare afdeling was, is het nu een belangrijke speler en schakel in de energietransitie.

 • Bij Enexis zijn de teams binnen logistiek divers en heerst er een collegiale sfeer. Er is ruimte voor humor en gezelligheid, maar wanneer het nodig is werken we hard. Medewerkers van Enexis hebben hart voor de zaak en werken hard om ervoor te zorgen dat klanten altijd van gas en stroom worden voorzien.

 • Bij Enexis krijg je een goed salaris, pensioenregeling, een vitaliteitsbudget en kun je extra vakantiedagen bijkopen. Zo blijft jouw energieniveau altijd hoog.

Neem contact op met

Logistiek Enexis

Net uit de schoolbanken?

Ben jij net klaar met school en wil je al werkend een vak leren? Bekijk dan eens de BBL opleidingen bij Enexis. Benieuwd naar andere opleidingsmogelijkheden bij Enexis? Bekijk dan eens de Enexis vakschool en ga binnenkort aan de slag met je MBO-diploma op zak! Of bekijk alle opleidingen en stages en vind wat bij jou past.

Solliciteren? Uitstekend idee!

Hou je van plannen, regelen en overzicht bewaken? Dan hebben wij een match! Je krijgt niet alleen uitdagend werk, maar ook goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

 

Heb je vragen over werken bij Enexis als Logistiek Medewerker?

Laat dan je gegevens achter. Een van onze recruiters neemt binnen 5 werkdagen contact met je op.