Enexis werkstudenten

Stage & Afstuderen

BEN JIJ GEK OP LEREN IN DE PRAKTIJK? KOM DAN STAGE LOPEN BIJ ENEXIS!

Een stage waar je energie van krijgt

Ontwerp jij een verdeelstation voor elektriciteit? Stap je in de wereld van onze klantenservice? Of ga je mee in het Enexis busje, op zoek naar een storing in ons net? Of je nu op zoek bent naar een oriënterende stage, een meeloopstage of een afstudeerproject, bij ons ben je op de juiste plek. Bij Enexis Groep hebben we leuke en leerzame opdrachten voor studenten van het (v)mbo, hbo en wo.

Werkstudent bij bus

Drie redenen waarom Enexis de ideale stageplek is

  1. Je staat nergens alleen voor!

    Bij Enexis krijg je een mentor die je helpt om je doelen te behalen. Samen met je mentor ga je aan de slag om vragen op te lossen en nieuwe vaardigheden te leren. Zo weet je altijd wat je kan doen.

  2. Je leert hoe het werk er in de praktijk aan toegaat.

    Je werkt naast de experts van Enexis en komt erachter hoe een baan echt in elkaar zit. Je wordt dus niet opgezadeld met nutteloze klusjes of taken waar je tijdens de rest van je carrière nooit meer iets aan hebt.

  3. Jij hebt ook iets te zeggen.

    Enexis staat voor vooruitgang. En dat betekent dat we altijd open staan voor een frisse blik en nieuwe, enthousiaste ideeën.

Dit schooljaar stage lopen?

Ook zo’n geweldige stage of afstudeeropdracht scoren? Kijk dan snel in ons vacatureoverzicht en solliciteer direct via onze site. We zien je cv en je motivatie graag verschijnen!

Staat jouw ideale stageplek er niet bij of heb je speciale stagewensen? Je mag ons ook altijd een open sollicitatie sturen. Dan onderzoeken we samen met jou of we de perfecte stage kunnen regelen. 

''In mijn stage werkte ik met meetspecialisten. We maakten een meetplan voor transformatoren en gingen daarna het veld in. Dan sta je middenin de realiteit.''

Student Civiele Techniek van Avans Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch

Heb je vragen over stage lopen bij Enexis?

Laat dan je gegevens achter. Een van onze recruiters neemt binnen 5 werkdagen contact met je op.