Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Hart voor de zaak én voor jou

Ontdek onze arbeidsvoorwaarden

Wil je werken in een bedrijf dat net zoveel energie in jou steekt als jij in je werk? Dan is Enexis de perfecte werkplek voor jou! Ons netwerk zorgt voor energie in de levens van duizenden huishoudens en bedrijven en we zijn trots om een van de betrouwbaarste netwerkbeheerders ter wereld te zijn. Dit hebben we te danken aan onze medewerkers, echte aanpakkers met hart voor de zaak, elkaar en onze klanten. 

Even opladen

Vakantie en verlof

Heb je vakantie nodig om op te laden? Bij ons krijg je bij een fulltime dienstverband 24,5 vakantiedagen en kun je met je persoonlijke budget en 13e maand nog eens 35,5 dagen extra verlof bijkopen. Liever extra geld? Je kunt ook kiezen om je persoonlijke budget maandelijks of jaarlijks uitbetaald te krijgen. Een combinatie kan ook. En alsof dat nog niet genoeg is, krijgt iedereen ook nog eens 8% vakantiegeld over het bruto jaarsalaris. Gezinsuitbreiding?  Tijdens het eerste levensjaar van je kind krijg je 9 weken lang 70% van je dagloon vergoed en daarna kun je nog aanvullend ouderschapsverlof opnemen.

Van A naar Enexis

Reiskostenvergoeding of een leaseauto

Of je nu met de fiets, auto of OV naar je werk gaat, bij Enexis krijg je reiskostenvergoeding en een mobiliteitskaart met 1e klas OV-abonnement voor zakelijk gebruik. Ook hebben we een speciaal fietsplan om je te stimuleren vaker voor de fiets te kiezen. En ben je monteur of uitvoerder? Dan krijg je een eigen bedrijfsauto met alle benodigde materialen, plus een ambulante vergoeding van €80,- per maand. Zo heb je altijd alles bij de hand voor een koffie of lunch to go!

Bouwen aan je toekomst

Pensioen

Bij Enexis draag je niet alleen bij aan een betere wereld, maar bouw je ook aan je eigen toekomst. We dragen namelijk 70% bij aan je ABP Keuzepensioen.

Blijf vitaal!

Je krijgt jaarlijks een vitaliteitsbudget van €500,- voor bijvoorbeeld sportabonnementen of yogalessen. 


Boost je ontwikkeling 

Om ervoor te zorgen dat je elke dag fluitend naar je werk gaat, bieden we bij Enexis mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Volg trainingen en cursussen op ons interne ontwikkelplatform van GoodHabitz of bespreek een opleiding of cursus buiten ons platform met je leidinggevende. Bij Enexis zorgen we dat jij het beste uit jezelf haalt en bijdraagt aan een betere wereld!