Staf en ondersteuning

Blaas energie nieuw leven in

Hoe zie jij een duurzaam energienetwerk voor je? Buren die samen zonnepanelen kopen? Een slimme meter in elke woning? Inkoopafspraken met leveranciers? De energietoekomst is nu. Wij kunnen de ideeën van specialisten goed gebruiken. De huidige oplossingen zijn een stap in de juiste richting, maar we streven natuurlijk naar beter. Help ons met het uitvoeren van nieuwe ideeën en draag bij aan de toekomst!

Hoe wij werken aan de toekomst

Enexis werkt aan verschillende projecten om het energienetwerk zo duurzaam mogelijk te maken. Deze projecten gaan niet alleen over techniek. Op de marketingafdeling houd je je onder andere bezig met klantcommunicatie, bijvoorbeeld de klantbrieven wanneer er werkzaamheden gepland zijn vlakbij de woning van de klant en zorgen we ervoor dat onze klanten ons zo snel mogelijk weten te bereiken, zodra zij een elektriciteitsstoring hebben. Bij de afdeling Transition staat efficiëntie centraal. Hier onderzoeken we hoe we ons elektriciteitsnetwerk zo optimaal mogelijk kunnen inzetten. We zijn continu op zoek naar innovatieve manieren om energie te transporteren en te distribueren, waardoor we een duurzame toekomst kunnen waarborgen. Daarnaast zijn er nog meerdere afdelingen binnen Enexis die samen werken aan een groene en duurzame toekomst. Iedere specialist voegt iets toe. Zo bereiken we samen het beste resultaat.

Staf en Ondersteuning bij Enexis

Klaar voor de volgende stap? Binnen het werkgebied Staf en Ondersteuning kun je verschillende functies vervullen. Benieuwd naar de mogelijkheden en de diverse rollen? Neem dan contact op met een van onze recruiters of bekijk onze openstaande vacatures. 

Heb je vragen over werken bij Enexis als Specialist bij Staf en Ondersteuning?

Laat dan je gegevens achter. Een van onze recruiters neemt binnen 5 werkdagen contact met je op.