Finance

DE TOEKOMST VAN ENERGIE

Maak een duurzaam verschil

Als financieel professional ben je de sparringpartner van het management. Door jouw rapportages kan Enexis strategische en operationele keuzes maken. Wordt er een hoogspanningsmast gebouwd of een woonwijk aangesloten? Jij bewaakt deze kosten. Initieert een collega een innovatieplan? Aan jou de taak om de financiën te controleren. Samen met je team ben je dé financiële mastermind van Enexis.

Drie redenen waarom je wil werken op de afdeling support van Enexis

 1. Gezellige en open sfeer

  Wij vinden onze medewerkers en hun gezondheid belangrijk. Daarom is het fijn dat er een open sfeer heerst, onze collega’s betrokken zijn en er genoeg ruimte is voor gezelligheid.

 2. Jouw werk maakt impact

  Door jouw analyses bepaal jij mee aan de koers van het bedrijf. Jij adviseert over de toekomst, beoordeelt de risico’s en denkt mee over brede vraagstukken.

 3. Leren en ontwikkelen

  Je krijgt de kans om je kennis en vaardigheden te verbeteren door middel van trainingen en opleidingen. Enexis is altijd in beweging en jij dus ook.

 • Finance bij Enexis

  Zie jij jezelf al advies geven aan de directie van Enexis? Jouw analyses maken moeilijke keuzes makkelijker en dragen bij aan een duurzamere toekomst. Het draait hier niet alleen om de cijfers, maar ook om grote vraagstukken die belangrijk zijn voor de maatschappij. Met jouw financiële expertise druk je je stempel op de huidige energietransitie.

 • Er heerst een open sfeer op de afdeling Finance. Onze collega’s zijn betrokken en elkaars verschillen worden gewaardeerd en gerespecteerd. Je kunt hier jezelf zijn en je mening delen. Enexis is een sociale werkgever en dat zie je terug op deze afdeling.

 • Bij Enexis krijg je een goed salaris, pensioenregeling en de mogelijkheid om bijvoorbeeld een fiets of laptop te leasen. Zo blijft jouw energieniveau altijd hoog. 

Neem contact op met

“Als businesscontroller ben ik nu de spil tussen finance en de business, en denk ik mee over de koers en de toekomst.”

Annabeth – business controller bij Enexis

Aan de slag?

Wil jij écht van meerwaarde zijn en inhoudelijk bijdragen aan de organisatie in Finance? Dan is Enexis op zoek naar jou! Je krijgt niet alleen uitdagend werk, maar ook goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Heb je vragen over werken bij Enexis bij Finance?

Laat dan je gegevens achter. Een van onze recruiters neemt binnen 5 werkdagen contact met je op.