Support Enexis

Support

De verbindende schakel

Administratie, organisatie en structuur

Jij weet als geen ander hoe je de agenda’s van collega’s beheert en organiseert, zodat zij hun werk perfect kunnen uitvoeren. Heb je als supportmedewerker juist veel contact met klanten? Dan ben jij de betrouwbare schakel, pak je aanvragen op en neem je managers werk uit handen. Jouw aanpak zorgt ervoor dat iedereen tevreden is. En dat kan bij zowel front office, back office óf een combinatie van beide. 

Support Enexis

Drie redenen waarom je wil werken op de afdeling support van Enexis

 1. Coördineren van afspraken tot klantcontact

  Plannen, organiseren en coördineren of het beheren van agenda’s en belangrijke documenten, klantcontact of managementondersteuning: dankzij jou verloopt alles soepel.
 2. Dynamische werkomgeving

  Jij zoekt altijd naar de beste optie in de drukke agenda’s en wordt blij als je collega’s kan ondersteunen. Samen zet je de schouders eronder en zorg je voor het behalen van de energiedoelen.

 3. Leren en ontwikkelen

  Je krijgt de kans om je kennis en vaardigheden te verbeteren door middel van trainingen en opleidingen. Enexis is altijd in beweging en jij dus ook.
 • Support bij Enexis

  Als supportmedewerker is gestructureerd werken jou op het lijf geschreven. Jij krijgt energie van schakelen met verschillende stakeholders en weet hoe je klanten en collega’s het beste benadert. Je bent een echte teamplayer en weet precies hoe je inspeelt op de wensen van klanten én collega’s. Heeft iemand hulp nodig bij administratieve en ondersteunende taken? Dan sta jij voor ze klaar!

 • Bij Enexis zijn de teams binnen support divers, informeel en betrokken. Het belang van collega’s en de klant staat altijd voorop en met je team zorg je dat alles in de organisatie tot in de puntjes is geregeld. Samenwerking, communicatie en betrouwbaarheid staan hierbij kernwaarden. Zo draag je met elkaar bij aan het succes van Enexis.

 • Bij Enexis krijg je een goed salaris, pensioenregeling en de mogelijkheid om bijvoorbeeld een fiets of laptop te leasen. Zo blijft jouw energieniveau altijd hoog. 

Neem contact op met

Support Enexis

"Iedere dag los ik een nieuwe puzzel op."

Astrid - Management Assistent

Aan de slag?

Ben je secuur, proactief en een spin in het web? En kan én durf jij prioriteiten te stellen?
Dan hebben wij een match! Je krijgt niet alleen uitdagend werk, maar ook goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden.
Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Heb je vragen over werken bij Enexis in een Supportfunctie?

Laat dan je gegevens achter. Een van onze recruiters neemt binnen 5 werkdagen contact met je op.