Consultancy

BEDRIJFSVOERING OPTIMALISEREN EN SLIM ORGANISEREN

Word jij de spil in het vernieuwingsproces?

Bedrijfsprocessen en systemen optimaal inrichten, verbeteren én onderhouden is waar het op de afdeling Consultancy om draait. En door jouw focus en inzet help jij de energietransitie vooruit! Denk aan de verbetering van Enexis’ geografisch informatiesysteem, het professionaliseren van een workflowapplicatie of het organisatiebreed invoeren van een nieuw SRM-systeem. Projecten die ons werk slimmer organiseren, zodat we het werk dat er ligt sneller en beter kunnen doen.

Drie redenen waarom jij wil werken als consultant bij Enexis

 1. Leren en ontwikkelen

  Je krijgt de kans om je kennis en vaardigheden te verbeteren door middel van trainingen en opleidingen. Enexis is altijd in beweging en jij dus ook.
 2. Werken in agile teams

  Als consultant ben je dé verbindende factor tijdens vernieuwingsprocessen binnen Enexis en werk je onder andere samen met product owners en implementatiemanagers. 

 3. Impact maken

  Als consultant ben je de spil in het vertalen van de visie van Enexis naar concrete en uitvoerbare oplossingen. Dankzij jou kunnen we de energietransitie aan.

 • Consultant bij Enexis

  Als consultant bij Enexis optimaliseer je de bedrijfsprocessen van een van de grootste netbeheerders van Nederland. Je bent analytisch, gedreven, resultaatgericht en kunt collega’s meenemen in (nieuwe) plannen. De grootste uitdaging in je werk is prioriteiten stellen. Door de energietransitie groeit ons werkpakket gestaag en tegelijkertijd verandert onze rol als netbeheerder. Jij deinst daar niet voor terug, maar ziet dat juist als een uitdaging waar je energie van krijgt.

 • Op de afdeling Consultancy heerst een professionele en informele sfeer. Met elkaar werk je aan vernieuwingen van begin tot eind. Samen met collega’s uit alle delen van de organisatie breng je behoeften in kaart en komt zo tot voorstellen en adviezen die naadloos aansluiten bij de strategie van Enexis. Niet alleen scherp krijgen waar nu behoefte aan is, maar ook over een paar jaar. Zo werk je met elkaar aan de toekomst!

 • Bij Enexis krijg je een goed salaris, pensioenregeling, een vitaliteitsbudget en kun je extra vakantiedagen bijkopen. Zo blijft jouw energieniveau altijd hoog. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden voor alle details.

Vragen over de rol van Consultant?

Gert is vestigingsmanager bij Enexis

“Door medewerkers te betrekken bij het verbetertraject en ervoor te zorgen dat zij zich écht betrokken voelen, hebben we een nieuwe manier van werken mogelijk gemaakt.”

Lees het verhaal van Gert

Aan de slag?

Ben je een verbinder, resultaatgericht en heb je een verfrissende blik op bedrijfsprocessen en -systemen? En voel jij je thuis in een technische organisatie? Dan hebben wij een match! Je krijgt niet alleen uitdagend werk, maar ook goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Heb je vragen over werken bij Enexis bij Consultancy?

Laat dan je gegevens achter. Een van onze recruiters neemt binnen 5 werkdagen contact met je op.