Kantoren Enexis

Onze visie

Een CO2-neutrale samenleving

Energie leveren aan iedereen - dat is wat Enexis drijft. In 2050 willen we leven in een CO2-neutraal land. Hiervoor is het ombouwen van het energiesysteem belangrijk. Natuurlijk een enorme opgave, maar fantastisch om Nederland duurzamer te maken. 

Energievoorziening moet veilig en betrouwbaar zijn. Daarom heeft de energietransitie de volledige aandacht van Enexis. We willen klanten snel aansluiten op het net en zijn druk bezig met het realiseren van het energienetwerk van de toekomst. Enexis is toekomstgericht, betrouwbaar en transparant. 

Onze missie 

We hebben een duidelijk doel: energietransitie realiseren in ons gebied. We hebben een nauwe samenwerking met onze stakeholders. Om het grote doel te laten slagen hebben we drie kerntaken waar wij ons op focussen: 


Missie Enexis

Om het doel van een CO2-neutraal Nederland te realiseren zijn de beste vakmensen en een goede organisatiestructuur nodig. We stellen daarom hoge eisen aan onze organisatie. We focussen ons op:

  • Veilig werken
  • Elkaar versterken
  • Duurzame impact
  • Financieel stabiel

Benieuwd naar meer? Lees meer over onze strategische plannen.

Met energie kan het!

Om onze doelen te bereiken zijn we altijd op zoek naar nieuwe onze medewerkers. Echte aanpakkers. Mensen die niet weglopen voor de grootste uitdaging van onze tijd, maar de schouders eronder zetten. Technische achtergrond of niet, bij ons draagt iederéén bij aan de energietransitie. Dus we kunnen jouw energie goed gebruiken!