Enexis monteurs

Met energie kan het

Deel jij jouw energie?

Energie is de basis van onze samenleving. Onmisbaar. Essentieel voor
onze veiligheid, gezondheid en welvaart.

We staan in Nederland voor een enorme uitdaging. We willen af van fossiele brandstoffen.
Klimaatneutraal worden. Om dat te bereiken stappen we in korte tijd over op nieuwe energiebronnen, zoals zonne-energie en windenergie. De energietransitie is in volle gang.

Ook nu de vraag en het aanbod van energie snel veranderen, zorgen wij er voor dat licht en warmte voor iedereen vanzelfsprekend blijven. Omdat we weten hoe belangrijk energie is in de levens van onze klanten.

Bij Enexis zorgen we met ons netwerk voor energie in jouw leven. Via duizenden kilometers aan kabels en leidingen onder de grond. En we zijn goed in ons werk, want we zijn met veel trots één van de betrouwbaarste netwerkbeheerders ter wereld.

Dat komt door onze medewerkers. Stuk voor stuk aanpakkers. Mensen die niet weglopen voor de grootste uitdaging van onze tijd, maar de schouders eronder zetten. Probleemoplossers en -voorkomers. Met hart voor de zaak, elkaar én onze klanten.

Dat is wat ons drijft en bindt. Of het nu gaat om een verstoorde kabel in de grond, de aansluiting van een zonnepark, het draaiende houden van een ziekenhuis of een geheel nieuwe woonwijk van energie voorzien.

We werken hard aan het energiesysteem van de toekomst. Door met slimme en innovatieve oplossingen te komen en vakmensen op te leiden. Daarvan hebben we er nooit genoeg. Daarom zijn we op zoek naar jou. En we hebben je veel te bieden.

Een diverse werkomgeving, waar iedereen welkom is en waarin we de krachten bundelen.
En een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen.

Zo zorgen we er samen voor dat energie voor onze klanten vanzelfsprekend blijft.
Nu en in de toekomst.

Met energie kan het! Deel jij jouw energie?

Om deze video te kunnen bekijken moet u eerst alle cookies accepteren.