Storing? Jij fixt het!

Verdien een diploma elektrotechniek én salaris

Wil jij na de middelbare school een BBL-opleiding doen in Noord-Brabant, werk je graag met je handen en ben jij in september tussen de 16 en 18 jaar? Dan is onze BBL-opleiding tot elektromonteur misschien iets voor jou! Op onze Jr. Academy in Rosmalen wissel je een MBO 3-opleiding af met praktijklessen en aanvullende veiligheidstrainingen. Na drie jaar heb je maar liefst twee MBO diploma’s én een vaste baan als elektromonteur bij Enexis!

Dit krijg je

  • Ontwikkeling

    Bij Enexis vinden we ontwikkeling belangrijk. Niet alleen om de ontwikkeling van nieuwe groene ideeën voor het energienetwerk, maar ook om jouw ontwikkeling. Theorieles ontkomt natuurlijk niemand aan en is belangrijk, maar op de Jr. Academy focussen we op het leren in de praktijk. BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg en dat is precies wat wij onze leerlingen aanbieden. Leren in de praktijk op een manier die bij jou past.

  • Zodra je start met de opleiding ontvang je direct een goed salaris. Zelfs de uren dat je op school zit krijg je betaald! Naast dit mooie salaris krijg je van ons een eerste klas Ov-kaart, werkkleding, telefoon, laptop, gereedschap en beschermingsmiddelen. 

  • Zodra je oud genoeg bent kan je je rijbewijs onze kosten halen en krijg je je eigen bus zodra je het rijbewijs hebt ontvangen. Tot die tijd reis je gratis met het OV. Zo hoef jij je tijdens de opleiding nooit zorgen te maken over het woon-werkverkeer.

  • Je komt te studeren op onze Jr. Academy in Rosmalen. Een aantal dagen in de week krijg je les van docenten van het Koning Willem I College op onze locatie. Wij weten dat de praktijk net zo belangrijk is als de theorie dus jij zal nooit langer dan nodig is in een klaslokaal zitten. De praktijkruimtes is waar het échte werk gebeurt. Naast de dagen dat je in Rosmalen bent zal je ook een dag meelopen met monteurs in het veld. Ook ben je nog één dag in de week vrij zodat je nog wat aan je huiswerk kan doen.

Heb je vragen over de BBL opleiding Elektromonteur?

Laat dan je gegevens achter. Een van onze recruiters neemt binnen 5 werkdagen contact met je op.