Procurement

Strategisch inkopen en analyseren op de afdeling procurement

Altijd op zoek naar de juiste strategie

Van pre-sourcing en sourcing tot de analyse van de marktontwikkelingen en leveranciersmanagement: als procurement specialist ben je verantwoordelijk voor inkoopactiviteiten in de breedste zin van het woord. Je weet waar de klant behoefte aan heeft en wat er speelt in de markt. De afdeling Inkoop is dan ook volop in beweging, zodat we onze rol als netbeheerder in tijden van energietransitie blijven waarmaken. En met jouw inkoopkracht houden we daar vaart in.

Drie redenen waarom jij wil werken op de afdeling inkoop van Enexis

 1. Werken aan het energiesysteem van 2050

  Je weet je hoe je omgaat met een ongunstige markt. Want juist nu is het dé uitdaging om zo slim mogelijk in te kopen. Zo heb je met jouw inkoopwerk direct invloed op de energietransitie!

 2. Geen dag is hetzelfde

  Op de afdeling Inkoop zijn we gewend te schakelen tussen projecten en taken. Dit brengt je niet van je stuk; sterker nog: hier haal je juist energie uit!

 3. Leren en ontwikkelen

  Je krijgt de kans om je kennis en vaardigheden te verbeteren door middel van trainingen en opleidingen. Enexis is altijd in beweging en jij dus ook.
 • Inkoper bij Enexis

  Van laptops, catering en gebouwen tot gas(leidingen), grond en groene energie. De afdeling Procurement regelt voor Enexis de inkoop van uiteenlopende diensten en producten. Overtuigingskracht en analytisch vermogen zijn daarbij essentieel en zorgen voor een sterke onderhandelingspositie. De inkopers van Enexis gaan altijd voor producten en diensten tegen de best mogelijke prijs én kwaliteit. En dat zorgt voor een dynamisch werkveld: elke inkoopstrategie is anders.

 • We zijn met trots één van betrouwbaarste netwerkbeheerders ter wereld. Dat komt door onze medewerkers. Stuk voor stuk aanpakkers. Mensen die niet weglopen voor de grootste uitdagingen van onze tijd, maar de schouders eronder zetten. Probleemoplossers en -voorkomers. Met hart voor de zaak, elkaar én onze klanten. 

 • Bij Enexis krijg je een goed salaris, pensioenregeling, een vitaliteitsbudget en kun je zelf extra vakantiedagen bijkopen. Zo blijft jouw energieniveau altijd hoog.

Neem contact op met

Juridische Zaken

Aan de slag?

Houd je van aanpakken, heb je een helikopterview en beschik je over een goed organisatievermogen? En wil je actief meewerken aan de energie van de toekomst? Dan hebben wij een match! Je krijgt niet alleen uitdagend werk, maar ook goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Heb je vragen over werken bij Enexis bij Procurement?

Laat dan je gegevens achter. Een van onze recruiters neemt binnen 5 werkdagen contact met je op.